Symposium: Critique and Crisis, in Image and Idea Critique-Crisis-Desire. Art in Europe since 1945

>

Dit slotsymposium is de finissage van de 30ste tentoonstelling van de Raad van Europa, "Desire for Freedom. Art in Europe since 1945".

Georganiseerd in Brussel, is dit symposium de laatste in de reeks van tentoonstellingen, symposia en workshops in het uitgebreide programma van het 30ste tentoonstellingsproject van de Raad van Europa (2012-2015). Dit event is georganiseerd en gecoördineerd door het Deutsches Historisches Museum Berlijn, in nauwe samenwerking met zeven andere musea, galerijen en culturele instellingen in Duitsland, Italië, Estland, Polen, Hongarije, Griekenland, de Tsjechische Republiek en Bosnië en Herzegovina.

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Deelname en reservatie
Gratis, via reservatie (voor 10 april 2015)
Info en reservatie