Ontvoering van Europa - Pierre-Joseph C. François

"Living Sculpture" is een voorstelling gecreëerd door de hedendaagse danskunstenaars Aldina Michelle Topcagic en Joel Suarez Gomez.

Tijdens de voorstelling gaan de twee dansers en cellist William Garfield Walker in dialoog met de neoklassieke werken die omhoog hangen in het museum. De vloeiende bewegingen roepen het idee van “levende beelden” op, terwijl de muziek ons met andere ogen naar de kunstwerken doet kijken.

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt voor de Maecenas Circle van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in het kader van de aankoop van het neoclassicistische schilderij "De ontvoering van Europa" (1810) van Pierre-Joseph Célestin.

TAAL (NL/FR/En)

TIJDSTIP

15:30–16:45

ONTHAAL

KMSKB - infobalie
Regentschapsstraat 3
1000 Brussel

TARIEVEN

Gratis met een ticket voor het Old Masters Museum

Zonder réservatie
Beperkt tot 50 personen

CONTACT & INFORMATIE

info@fine-arts-museum.be