Musicorum Festival Gratis middagconcerten gedurende de hele zomer!

Concert

Onder het voorzitterschap van Prins Amaury de Merode, organiseert het Centre d’Oeuvres de Merode van 1 juli tot 30 augustus 2019 een vernieuwde editie van het “Miniemenfestival”.

Omgedoopt tot “MUSICORUM”, vindt deze reeks zomerconcerten, voor het tweede opeenvolgende jaar, plaats in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB).

Tijdens de zomer kan je iedere middag van 12u15 tot 13u00 (behalve in het weekend en op feestdagen) een concert gratis bijwonen in het Auditorium 490 Philippe Roberts-Jones.

 

                        BEKIJK HET PROGRAMMA                      

 

 

OVER


MUSICORUM (vroegere “Miniemenfestival”) organiseert al sinds vele jaren klassieke muziekconcerten in het hart van Brussel met een brede waaier aan samenstellingen en genres: solisten en orkest, kamermuziek, instrumenten en zang,....

Grote internationale artiesten, trouw aan de geest van het festival, versterken elk jaar het festivalprogramma. Naast de maestri, treden jonge virtuoze musici op in originele programma's.

Dit alles maakt van het Festival een bijzonder en uniek evenement!
Net als in de tijd van 1986 waarin pastoor Jacques Van der Biest het Festival creëerde, is de toegang tot de concerten voor het hele publiek gratis.

Het MUSICORUM Festival loopt van 1 juli tot 30 augustus (behalve in het weekend en op feestdagen) van 12u15 tot 13u00, in het Auditorium 490 Philippe Roberts-Jones van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, bereikbaar via het Museumplein of de Regentschapsstraat 3, 1000 Brussel.

Het concert van donderdag 4 juli 2019 zal uitzonderlijk plaatsvinden in de grote inkomhal van de KMSKB (Forum). De toegang tot alle de concerten is volledig gratis, met uitzondering van het slotconcert op 30 augustus 2019.


In artistieke samenwerking met de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.

TIJDSTIP

12:15 - 13:00
 

ONTHAAL

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België
Auditorium 490
Museumplein 1 / Regentschapsstraat 3
1000 Brussel
 

TARIEVEN

vrije toegang
(behalve op slotconcert van 30.08)
 

MEER INFORMATIE

www.musicorum.be