Happy Sunday! Kids & Family (NL/EN) Op ontdekking in het museum

Tweetalige rondleiding / bilingual guided tour met / with Dragana Cvijetic

Ouders, kinderen, neefjes, nichtjes, grootouders... Van 6 tot 106 jaar, bezoek het museum en tentoonstellingen met je familie. Een moment van delen en ontdekken, oog in oog met een schat aan kunstwerken.

Parents, children, cousins, grandpa, grandma... From 6 to 106 years old, visit the museum and exhibitions with your family. A moment of sharing, artistic discoveries and creative activities!

Tijdens deze rondleiding ontdek je samen met een gids bekend en minder bekende werk uit de collecties oude en moderne kunst van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.

With an art historian, discover the collections of the Royal Museums of Fine Arts of Belgium that cover a period extending from the 15th to the 21st centuries.

TICKETS

TAAL (NL/EN)