Maecenas Circle

De Maecenas Circle richt zich tot particuliere schenkers en biedt hen een exclusief kader binnen het museum. Als schenker schrijft u zich in een lange traditie van mecenaat in dat onlosmakelijk verbonden is met de artistieke creatie. Uw giften zijn onontbeerlijk voor de toekomst van de musea.

Dankzij uw onmisbare steun kunnen de musea elk jaar tentoonstellingen van internationale allure aanbieden, het onderzoek rond onze collecties ontwikkelen, de restauratie van werken verwezenlijken, een uniek erfgoed op grote schaal delen, educatieve tools en innovatieve methodes uitwerken en optimale omstandigheden voor de bezoekers creëren in een aantrekkelijk museografisch kader.

Lid zijn van de Maecenas Circle biedt u heel wat exclusieve voordelen: bevoorrechte toegang tot de musea, een uitzonderlijke culturele programmatie, een persoonlijk contact evenals vele kortingen. Ontdek de recente projecten die ondersteund worden door de Maecenas Circle, alsook de exclusieve activiteiten: Programma eerste semester 2024

 

Steun het Museumbeleid

Lidmaatschapsformules

Exclusieve voordelen

Inschrijvingsformulier

Lijst van schenkers

 

Contact

Philanthropy & Maecenas Relations

Christine Ayoub

Tel. : +32 0(2) 508 33 54