Musée Modern Museum

musée modern museum – The curators’ choice.

De verzameling moderne en hedendaagse kunst van de Koninklijke Musea bestrijkt de periode vanaf het einde van de 18e eeuw tot vandaag.

De collectie Moderne en Hedendaagse Kunst, van David tot Panamarenko, Alechinsky, Bacon, Dalí en Fabre, wordt nieuw leven ingeblazen onder de vorm van drie multidisciplinaire verzamelingen. Er werden reeds twee nieuwe ruimtes gecreëerd in minder dan vijf jaar dankzij het enthousiasme van de mecenassen en onze partners: het Musée Magritte Museum en het Musée Fin-de-Siècle Museum. De derde ruimte, het nieuwe Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst (kunstwerken van na 1914) bestaat momenteel, in afwachting van een omgeving op maat van zijn ambitie, uit een regelmatig hernieuwde selectie en een parcours Hedendaagse Kunst.

Adres

Musée Modern Museum
Regentschapsstraat 3
1000 Brussel

+32 (0)2 508 32 11
info@fine-arts-museum.be

Openingsuren

Wegens renovatiewerken zijn bepaalde zalen gewijd aan moderne en hedendaagse kunst tijdelijk ontoegankelijk. U kan aan de infobalie vragen naar het tijdelijke parcours moderne en hedendaagse kunst buiten deze zalen.

Kaart

Tarieven

Wegens renovatiewerken zijn bepaalde zalen gewijd aan moderne en hedendaagse kunst tijdelijk ontoegankelijk. Via regelmatige hernieuwingen in de ophanging en tijdelijke tentoonstellingen proberen onze medewerkers dit ongemak te verlichten.