Kids & Family

"Een Family Friendly Museum!"
Verhaaltochten, interactieve of "filosofische" parcours, kinderenstages, creatieve ruimtes in het hart van de tentoonstellingen om met het hele gezin te verkennen... Plezier voor jong en oud!

STAGEs voor kinderen tijdens de vakantie 

VOor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud 

ontdek onze creative stages in het museum tijdens de schoolvakanties!

Het hele jaar door organiseert de dienst publieksbemiddeling van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België kinderanimaties. 

Aan de hand van verschillende thema’s en creatieve activiteiten ontdekken we op een interactieve manier de boeiende wereld van de kunst.

Zomerstage 2024

 
INFO & RESERVATIe: 

reservatie@fine-arts-museum.be

Old Masters Museum

Destination Bruegel
FAMILIEPARCOURS DOORHEEN HET OLD MASTERS MUSEUMS

Ga met jong en oud op zwerftocht door het Museum. Volg de route op de kaart langs kunstwerken en doe-opdrachten om je bestemming te bereiken: Bruegel!

 

TALEN: NL - FR  / PRIJS:  gratis

Download hier uw parcours: Destination Bruegel


Magritte Museum

AUDIOGIDS KINDEREN

Aan de hand van een grappig en boeiend gesprek tussen een kind en René Magritte, leren kinderen (6-12 jaar) een dertigtal werken en documenten uit de collectie kennen.

    

TALEN: NL - FR - EN - DE- IT  / PRIJS:  € 4
EDUCATIEVE BRONNEN

AUDIOGIDS JONGEREN

De jongeren (12-18 jaar) ontdekken op een sensoriële en toegankelijke filosofische wijze een twintigtal werken uit de collectie.


TALEN: NL - FR - EN - DE- IT  / PRIJS:  € 4
EDUCATIEVE BRONNEN
Aangeboden door Maecenas Circle in samenwerking met de dienst Publieksbemiddeling,  met de vriendelijke toestemming van Charly Herscovici, Stichting Magritte