Ganymed goes Brussels; Lize Spit

 

Spreek al je zintuigen aan en ontdek de oude meesters met nieuwe ogen! Theater, muziek, dans en performances laten heden en verleden versmelten in de zalen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Laat je overweldigen en word deel van de adembenemende performance Ganymed goes Brussels.
Negen hedendaagse auteurs en componisten creëerden voor dit project origineel werk, geïnspireerd op de kunst van de grote meesters. Hun teksten en muziek werden vervolgens omgetoverd tot korte, maar hoogst unieke voorstelllingen. Acteurs, muzikanten, zangers en dansers wekken deze scenes meerder keren per avond tot leven met de kunstwerken als decor.
Zwerf rond doorheen de zalen van het museum en ontdek de fascinerende wereld van Ganymed.

 

 

 

Zadie SmithStefan HertmansJohanna DodererRania Mustafa AliSouleymane SanogoDidier LaloyThomas GlavinicJean-Philippe ToussaintLize Spit

 download de lijst met voorstellingen

Ganymed goes Brussels

download the plan

Voorstellingen

Première: 11.10

18.10 | 25.10 | 08.11 | 15.11 | 22.11 | 11.12

Deuren: 18:15 | Aanvang: 19:00*

*Alle performances worden gelijktijdig en doorlopend opgevoerd tijdens de avond. De laatste performances eindigen om 22:30; de deuren sluiten om 23:00. 

Tickets

€25 | €15*

Online Tickets**
*verminderd tarief voor jongeren, studenten en personen met een beperking
**tickets ook verkrijgbaar aan de kassa van de KMSKB


het Ganymed Project

Het bekroonde theaterproject Ganymed van regisseuse Jacqueline Kornmüller en producer Peter Wolf kende al verschillende succesvolle edities in het Kunsthistorisches Museum in Wenen. Na Ganymed Boarding, Ganymed Goes Europe, Ganymed Dreaming, Ganymed fe male en Ganymed Nature, verwelkomen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België de nieuwste editie: Ganymed Goes Brussel .

 

 

Wenn es soweit ist