Individuele bezoekers Museum op Maat

 

Reliëfplaten met audiobeschrijvingen in het Fin-de-Siècle Museum

Bezoekers met een visuele beperking kunnen in familieverband of met vrienden een toegankelijk parcours bezoeken in de collecties van het Fin-de-Siècle Museum (1868-1914).

Zeven meesterwerken verspreid over de niveaus -5 tot -8 kunnen beluisterd worden met audiodescriptie. Naast de werken vindt u de reliëfplaten in braille.

U kunt de audiodescriptie beluisteren met een QR-code (op de tafel, onder de beschrijving van het werk) of met een audiogids beschikbaar aan de kassa.

U vindt de besproken schilderijen terug op een reliëfplan aan het begin van het Fin-de-Siècle parcours, op niveau -5. Een tweede plan bevindt zich een verdieping lager, op niveau -6, tegenover de trappenhal en de lift (Tactiel parcours).

U mag de eerste audiobeschrijvingen alvast hier ontdekken !

Met de steun van de heer en mevrouw Bernard DARTY

RONDLEIDINGEN VOOR BEZOEKERS MET EEN VISUELE BEPERKING

Wilt u graag meer weten en deelnemen aan een geleid bezoek? Raadpleeg de activiteiten van de Koninklijke Musea in onze agenda of contacteer ons rechtstreeks museumopmaat@fine-arts-museum.be.

VISIOGIDS: MAGRITTE MUSEUM

FR - NL – EN

21 meesterwerken van Magritte worden besproken op 5 digitale tabletten, uit te lenen aan de desk met de audio- en visiogidsen.

 

 

ACCES & GO

Wil je individueel deelnemen aan een van onze activiteiten en wordt je graag begeleid door een vrijwilliger? Wij zijn partner van AccessAndGo – ABP vzw: contacteer hen via mail loisir@accessandgo-abp.be of telefonisch: +32 471 08 81 42.