FREE MUSEUMS FOR STUDENTS

Gepubliceerd op 29.03.2021

Studenten die zin hebben in een bezoek naar een museum, ’t is  gratis en voor niets!
Van zaterdag 3 tot en met zondag 18 april, dus tijdens de hele paasvakantie openen 22 Brusselse musea gratis hun deuren, en de KMSKB doen mee.

Tijdens de krokusvakantie in februari werd er in 7 Brusselse musea een gratis actie voor studenten op touw gezet. Dit om een antwoord te bieden op het isolement waarmee jongeren vandaag geconfronteerd worden, door hun de mogelijkheid te geven om van de rijke collecties en tentoonstellingen in de musea van de Stad te genieten zonder ook maar één euro te moeten uitgeven.

Wegens het grote succes zal deze actie tijdens de paasvakantie twee weken lang worden herhaald. Ditmaal met nog 15 extra musea die zich bij dit initiatief hebben aangesloten.

Wil je er je voordeel uit halen?

Surf naar www.freemuseumsforstudents.brussels of naar onze reservatie pagina en book je bezoek online door het tarief "FreeMuseumsforStudents" te selecteren.

Reservatie