Het museum is partner van Hello Summer

Gepubliceerd op 14.07.2020

Ondanks de gezondheidscrisis, bruist onze hoofdstad! Stad Brussel blijft niet bij de pakken zitten, maar wakkert onze creativiteit aan en versterkt onze solidariteit. Ze vindt haar zomeractiviteiten opnieuw uit en ondersteunt zo spelers uit de verschillende getroffen sectoren – in het bijzonder de evenementensector.

Met respect voor de veiligheidsmaatregelen, kunnen Brusselaars en andere bezoekers genieten van een waaier aan activiteiten op verschillende locaties. Een kwalitatief programma dat deugd zal doen, voor onszelf en voor anderen.
Tot 30 augustus groepeert Hello Summer alle festiviteiten om de Brusselse zomer samen te vieren!

Vind de volledige programmatie terug op www.hellosummer.be

Alle animaties die plaats vinden in de ruimtes van het museum, kan je bijwonen met een toegangsticket voor het museum