De Faculteit Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB) zoeken een werkleider·ster (50%) en een postdoc navorser·ster (50%)

Deze functie bestaat uit 2 samenhangende aanstellingen in de context van het FED-tWIN financieringsprogramma van de federale overheid met name voor Abbey Rd. Revisited. A critical study and remedy for the Meunier Museum as a satellite of the RMFAB:

1. Deeltijdse (10%) aanstelling als Zelfstandig Academisch Personeel en deeltijdse (40%) aanstelling als postdoc navorser·ster bij UAntwerpen, Faculteit Ontwerpwetenschappen, ARCHES onderzoeksgroep (Opleidingen Erfgoedstudies en Conservatie-Restauratie)
  2. Deeltijdse (50%) aanstelling als Werkleider·ster (Klasse SW2) bij de KMSKB

FED-tWIN is een federaal onderzoeksprogramma van de Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid (BELSPO) met als doel het stimuleren van een duurzame samenwerking tussen tien federale wetenschapsinstellingen en Belgische Universiteiten door de financiering van gezamenlijke onderzoeksprofielen.

PROFIEL

Jobbeschrijving

Solliciteren?

Je kan tot en met 14 februari 2022. Bij vragen over het online sollicitatieformulier kan je de Frequently Asked Questions raadplegen of mailen naar jobs@uantwerpen.be. Bij inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met prof. dr. Marc Jacobs (marc.jacobs@uantwerpen.be) en/of dr. Davy Depelchin (davy.depelchin@fine-arts-museum.be).