Collecties

Klik op het ticket van uw keuze om uw reservering te maken.

 

MAGRITTE MUSEUM

Met zijn meer dan 230 werken en archiefstukken is het Magritte Museum in hartje Brussel, de belangrijkste verzameling ter wereld van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. Duik er in de wereld van Magritte en ontdek zijn schilderijen, gouaches, tekeningen, geschilderde objecten, maar ook publicitaire affiches, muziekpartituren, foto's en films!

 

De toegang tot het Magritte Museum (Koningsplein, 2) is gereserveerd voor bezoekers die een ticket online hebben. Bespaar tijd: reserveer online op voorhand.
Geen ticket? Toegang via de hoofdingang (Regentschapsstraat, 3)
COMBI Old Masters en MAGRITTE MUSEUM

Ontdek met slechts één ticket de volledige collecties van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België: het Musée Magritte Museum en het Musée Old Masters Museum. 

Old masters

Ontdek onze voortreffelijke collectie oude kunst die de periode van de 15e tot de 18e eeuw overspant: van de Zuidelijke Nederlandse schilderkunst tot de Europese scholen.

eerste woensdag van de maand gratis

Zowel de permanente collecties als het Magritte Museum zijn elke eerste woensdag van de maand gratis te bezoeken vanaf 13 uur. Om van uw gratis bezoek te genieten, moet u op dezelfde dag naar de kassa van het museum gaan om uw ticket op te halen (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen blijft betalend.